The Blog

EvenementFestival

Het is even stil geweest tijdens de COVID-19 crisis, dus het wordt tijd voor een nieuwe update! Iets wat iedereen voor onmogelijk zou hebben gehouden was in februari 2020 een feit: een wereldwijde pandemie. De impact van deze pandemie was voor veel bedrijven enorm, met name in de hele evenementen- en festival branche. Een branche waar we als Tubtoyou zeer actief in waren..

De nieuwe aanwinst van Tubtoyou: het mobiele bubbelbad!

Rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan

Het goede nieuws is dat Tubtoyou, ondanks de vele opdrachtgevers in de evenementen- en festival, absoluut niet stil heeft gezeten! Vanaf dag één wisten veel particulieren ons te vinden. Ten slotte was het het huren van een hottub in je eigen tuin één van de weinige mogelijkheden die wél toegestaan waren. De vraag was zelfs zo enorm dat we in het afgelopen jaar meerdere uitbreidingen hebben gerealiseerd. Het badenpark is uitgebreid van twee mobiele hottubs naar 4 mobiele baden, waarvan zelfs één mobiel bubbelbad! Daarnaast hebben we in het dieptepunt van de crisis de gelegenheid gehad om twee oude hottubs te vervangen door twee spiksplinternieuwe hottubs.

Aangezien het transport het afgelopen jaar een enorme vlucht heeft genomen hebben we onze transport poule met medewerkers uitgebreid. Bovendien is ook het eerste bedrijfsvoertuig een feit! Een handige grote bus waarmee we eenvoudig alle spullen voor kleinere en grotere evenementen naar onze klanten toe kunnen brengen. Natuurlijk voorzien van het spetterende logo van Tubtoyou!

Een oude bus in een nieuw Tubtoyou jasje!

Tot slot, willen we in deze korte update stil staan bij een woord van dank. Een woord van dank naar alle medewerkers die dag en nacht klaar staan voor onze klanten. Flexibiliteit staat bij Tubtoyou hoog in het vaandel en dit betekent in de praktijk vaak nog een nachtelijk of last minute ritje naar een afgelegen bestemming. Een woord van dank naar onze klanten, die ondanks een bewogen jaar ons altijd wisten te vinden. Sterker nog, dankzij jullie hebben we mogen groeien in een tijd waar niemand dat had kunnen verwachten. Dit geeft energie, is enorm leuk en het maakt ons enorm dankbaar.

Kies met ons het ruime sop!

Op de vooravond van de laatste versoepelingen kijken we nu ook hoopvol vooruit naar een tijd waarbij we ook onze relaties in de evenementensector weer van dienst mogen gaan zijn. Festival, evenement, bruiloft, vriendenweekend, familiefeest of welke gelegenheid dan ook, wij zijn er klaar voor! Er zijn enorme klappen gevallen, maar we gaan er samen met jullie alles aan doen om menig evenement weer te laten spetteren!

Intents Festival 2019