Tub From Who?

Foto van de eigenaren van het bedrijfje Tubtoyou, die poseren bij één van de hottubs midden in een weiland

"Een goed idee past op een bierviltje.."

Twee broers, wat drankjes en een bierviltje. Dit waren de ingrediënten voor Tubtoyou. Het begon met een idee om een pool party te organiseren met wat familie en vrienden. Als je een feest organiseert, dan doe je het goed of niet.

Een hot tub in je eigen achtertuin is natuurlijk geweldig, maar niet voor iedereen weggelegd. Hoe uniek zou het zijn als deze hot tub naar je toe kan komen?! Het idee voor een stijlvolle mobiele hot tub was geboren en we kozen het ruime sop!

Foto van Camiel die poseert bij de mobiele hottub. Hij is één van de eigenaren van Tubtoyou

Camiel Pijnenborg

Diploma behaald als Horeca Ondernemer Manager aan de Rooi Pannen te Tilburg en momenteel bachelorstudent Hotel Management aan de NHTV Breda. Daarnaast actief werkzaam in de gastvrijheid- en vrijetijdssector en betrokken bij diverse horeca evenementen.

Foto van Joris die poseert bij de mobiele hottub. Hij is één van de eigenaren van Tubtoyou

Joris Pijnenborg

Afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Een bachelor behaald in International Business Administration en gespecialiseerd in Supply Chain Management en Operations Management. In het dagelijkse leven werkzaam als Supply Chain Coordinator in de technische sector.

Wij laten u niet in uw eigen sop gaar koken..

Tubtoyou is een werkelijke eyecather voor elke bijzondere gelegenheid en bovendien uniek! Zó uniek dat we ons kunnen voorstellen dat u nog vragen heeft. Grote kans dat u het antwoord op uw vraag kan vinden in onze Frequent Asked Questions, maar natuurlijk kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Genoeg over ons, wat vinden jullie?