Ploegendienst 2018 & 2019

31 mei 2019

Ploegendienst, het aller- aller- allereerste festival van het jaar! Mening festivalganger is nog in diepe winterslaap, terwijl onze vrienden van Ploegendienst Festival alweer druk bezig zijn met de voorbereidingen.

Maar… wat heeft ploegendienst met festivals te maken? Het wekt eerder een associatie van werken (in ploegen) op! Niets is minder waar.. Na een eerste kennismaking met de organisatie van Ploegendienst, kwamen we al snel tot de conclusie dat zelfs de organisatie van Ploegendienst het niet ervaart als werken. Een enorme relaxte club mensen die bezig zijn met hun gedeelde passie, het neerzetten van mooie evenementen. Dit enthousiasme stralen ze uit en niet voor niets is het motto: “lekker gewerkt pik!”. Ook aan creativiteit is er geen gebrek, de geniale trailers ter promotie van het festival bewijzen dit maar weer eens.

Frohe Weihnachten!

In 2018 was de eerste editie voor Tubtoyou. Bij de voorbereidingen hielden we rekening met het ergste: ijspriemen, extra stookhout, mutsen, sjalen en hete chocolademelk. Ondanks de kou (3 ℃ !) bleek dat de hottubs goed in de smaak vielen. Van kerstman tot wandelende maretak, velen waren niet te beroerd voor een duik in onze hottubs.

We kunnen dit evenement zelfs aanraden voor opa en oma! Met alle kerstbomen, houten huisjes, lichtjes, vuurtjes en gluhwein waan je je op de de kerstmarkt van Keulen! Geen gedoe met parkeren, files op de autobahn en kleffe worst tussen een klef broodje.

De organisatie had gezorgd voor goede omkleedfaciliteiten en handdoeken. Zelfs als je je zwemkleding was vergeten had je geen excuus, enkele modieuze reserve setjes stonden ter beschikking voor onvoorbereide festivalgangers.

Lekker gewerkt pik!

Laat de creativiteit maar over aan de mannen van Ploegendienst. Tijdens de eerste editie werden veel bezoekers verrast met een pikant detail. Moeiteloos werden onze hottubs getransformeerd naar porntubs. Zeg nu zelf, daar wil je toch gewoon aan meewerken? In lijn met dit thema zagen we ons dan ook genoodzaakt om streng toezicht te houden op verplichte handjes onder water.

Tijdens de tweede editie (2019) maakten we deel uit van een industrieel decor. Wat een enorm gaaf terrein – en dat midden in de binnenstad van Breda. Het personeel van Tubtoyou was in stijl verkleed met veiligheidsvestjes en bouwhelmen. Dit had als verrassend effect dat we werden aangezien als de VVV gids van Ploegendienst. Met plezier hebben we heel wat bezoekers daarom de weg mogen wijzen naar kluisjes, sigaretten, beveiliging, EHBO en natuurlijk de bar.

Wij kijken met veel plezier terug op twee zeer geslaagde edities en willen Ploegendienst bedanken voor het vertrouwen in Tubtoyou. De heerlijke warme sfeer en geweldig publiek compenseren ruimschoots voor de ijskoude en barre weeromstandigheden. Lekker gewerkt pik!

Gerelateerde artikelen

Of het nu gaat om een spetterend feest, een gezellige buurtbijeenkomst of een episch festival, er is één ding dat jouw evenement naar een bruisend

Het is even stil geweest tijdens de COVID-19 crisis, dus het wordt tijd voor een nieuwe update! Iets wat iedereen voor onmogelijk zou hebben gehouden

Het moment dat je de lente ruikt, het voorjaar aanbreekt en het festival seizoen op het punt staat los te barsten: Paaspop! Een festival in

×

 

Welkom bij Tubtoyou!

Stel je vraag via Whatsapp, je mag altijd binnen 24 uur een reactie van ons verwachten

× Hoe kan ik je helpen?