Tubtoyou – Brabants Dagblad

Mobiele Hottub in trek in Haaren

Een bierviltje, een pen, twee biertjes en wat fantasie. Deze ingrediënten waren nodig om het originele concept van Tubtoyou te bedenken. Joris Pijnenborg (31) uit Haaren bedacht samen met zijn broer Camiel (24) de mobiele hottub.

Camiel en ik wilden voor familie en vrienden een poolparty organiseren en vanuit die gedachte zijn we gaan brainstormen met schetsen op een bierviltje. Verder bedachten we hoe mooi het zou zijn als een hottub naar je toe zou komen. Want niet iedereen kan zich er eentje veroorloven.”

Zo gezegd, zo gedaan, de broers bevestigden met de hulp van hun vader Wim twee enorme hottubs op twee aanhangwagens, timmerden de fraaie bijbehorende bankjes en monteerden de houtkachels erop. Met als resultaat twee echte eyecatchers.

Na een paar maanden knutselen was het dan zover: in juni afgelopen jaar togen de beide broers met hun hottubs naar Intents Festival in Oisterwijk. Het werd een succes en sindsdien is er steeds meer vraag naar de hottubs. Voor festivals, familieweekends, nieuwjaarsduiken – in dit laatste geval om weer op te warmen na de ijskoude duik.

Mobiele hottubs van Tubtoyou in Brabants Dagblad
×

 

Welkom bij Tubtoyou!

Stel je vraag via Whatsapp, je mag altijd binnen 24 uur een reactie van ons verwachten

× Hoe kan ik je helpen?