Ophalen & Retourneren

Bent u in het bezit van rijbewijs B en een auto met trekhaak? Mooi! Dan kunt u zonder problemen de hottub aanhager zelf ophalen en retourneren. Denkt u wel even aan een extra kentekenplaat van het voertuig. Het mobiele bubbelbad is 5.0 meter lang, 2.5 meter breed. De mobiele hottub is 3.5 meter lang, 1.6 meter breed. Beide type baden zijn zeer gemakkelijk te vervoeren.

Wilt u het bad bij u thuisbezorgd en / of opgehaald hebben? Wij verzorgen graag het transport vanaf onze vestiging te Haaren (Noord-Brabant) naar elke gewenste locatie in Nederland. Naast het verzorgen van transport presenteren we u hieronder onze andere extra opties.

Installatie & Gebruik

Wij hechten veel waarde aan eenvoud. U wilt zo snel mogelijk zorgeloos genieten van uw gehuurde hottub zonder complexe handleiding of installatie van het bad. Alle baden van Tubtoyou zijn plug & play, dit houdt in dat u slechts enkele handelingen hoeft uit te voeren voordat u voor het ruime sop kiest. Mocht u tijdens installatie of gebruik vragen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar voor al uw vragen!

Hieronder krijgt u een indruk van het gemak waarmee u de hottub plaatst, daarnaast is elk bad voorzien van een heldere instructiekaart waarmee u in één oogopslag ziet wat u (vooral niet) te doen staat. Wij zetten graag de belangrijkste punten voor u hieronder op een rij.

Hoe werkt het?

Stabiliseren

Koppel de aanhanger van uw auto los en klap de poten uit. Zet de aanhanger middels de draaipoten en de slinger waterpas op een stabiele ondergrond. De wielen van de aanhanger blijven op de grond staan, de draaipoten dienen ter ondersteuning.

Vullen

Voordat u de kachel aansteekt vult u het bad met kraanwater. Er is duidelijk aangegeven vanaf welke waterstand u de kachel kunt aansteken en tot welke hoogte het bad gevuld kan worden. De maximum capaciteit is 1450 liter.

Aansteken

Schuif de kachelpijp op de kachel en steek de kachel aan. Dankzij de speciale 22 kW kachel is het bad binnen twee uur warm. Het is erg belangrijk dat u de externe kachel pas aansteekt nadat het water het peil heeft bereikt om schade te voorkomen!

Genieten

Het bad is voorzien van instapbanken en drankjes houders, hierdoor kunt u met 5 tot 6 personen comfortabel genieten van een verwarmend of verkoelend bad. Ook biedt de aanhanger een sfeervolle plek om te borrelen op loungebanken naast het bad.

Overdoen

Kunt u er niet genoeg van krijgen? Geen probleem! Het bad is zeer goed geïsoleerd, waardoor u ook een dag later met enkele houtblokjes de hot tub weer op temperatuur brengt. Zorg er wel even voor dat u 's avonds de deksel op het bad legt.

Opruimen

Nadat u de kachel uit heeft laten branden kunt u, door middel van de 10 meter lange slang, het bad leeg laten lopen. Met ons schoonmaakmiddel heeft u het bad in een handomdraai gepoetst, maar ook dit kunnen we voor u uit handen nemen

Extra's

Ondanks dat elke mobiele hottub en bubbelbad van Tubtoyou zeer compleet is, kunt u een keuze maken uit diverse extra opties. In de webshop staan de opties en tarieven duidelijk vermeld. Mist u een optie of wilt u de baden volledig verzorgd op uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze afbeelding van een marktkraam representeert de acties van Tubtoyou

Tubtoyou weekenddeal! U haalt de mobiele hottub op vanaf vrijdagochtend en retourneert deze uiterlijk op maandagochtend. U bent bovendien voordeliger uit!

De mobiele hottub van Tubtoyou is bij uitstek geschikt voor een weekendje weg met uw familie of vrienden. Een hottub bij uw gehuurde groepsaccommodatie of huis biedt gegarandeerd een extra luxe voor uw gasten en is een ludieke verrassing. Met de Tubtoyou weekenddeal huurt u een hottub 3 weekenddagen (€ 330,00) voor slechts € 240,00 en een mobiel bubbelbad 3 weekenddagen (€ 600,00) voor slechts € 325,00! U profiteert met deze Tubtoyou weekenddeal van een ruime korting!

Deze afbeelding toont een auto op een snelweg, deze foto legt de bezorgwijze van Tubtoyou uit

Wilt u het bad thuis laten bezorgen? Wij verzorgen graag het transport vanaf onze vestiging te Haaren (Noord-Brabant) naar elke gewenste locatie in Nederland.

Het starttarief voor bezorgen bedraagt € 25,00 en het kilometer tarief bedraagt € 0,45 per kilometer voor de heen- en terugreis. Rekenvoorbeeld: Tubtoyou bezorgt het bad 50 km van haar vestiging te Haaren, in dat geval berekent u: € 0,45 x 50 (km) x 2 (heen- en terugreis) + € 25,00 (voorrijkosten) = € 70,00. U kunt tijdens het boeken eenvoudig de transportkosten berekenen bij het kiezen van de transportmethode van uw voorkeur (brengen en / of ophalen door Tubtoyou of door uzelf).

Deze afbeelding toont mensen in de mobiele hottub bij ondergaande zon en legt uit dat installatie een extra service kan zijn van Tubtoyou

Ondanks dat de mobiele hottub zeer eenvoudig en snel gereed is voor gebruik, kunnen we deze voor u op locatie bezorgen, installeren, begeleiden en afbouwen.

Tubtoyou heeft ervaring met de volledige verzorging van grootschalige evenementen, waarbij we nauwlettend de waterkwaliteit (digitaal) in de gaten houden, acties ondernemen waar nodig en elk uur deze meetwaarden rapporteren aan de betrokken instanties.

Vanzelfsprekend waarborgen we met onze begeleiding ook de positieve ervaring en veiligheid van uw gasten. Voor meer informatie vraagt u hier een vrijblijvende offerte aan.

Het haardhout op deze afbeelding representeert het leveren van de mobiele hottub inclusief haardhout. Dit is een extra service van Tubtoyou

Heeft u geen haardhout tot uw beschikking? Geen probleem, Tubtoyou kan de hottub aanhangers leveren met voldoende haardhout voor een heel weekend voor slechts € 30,00. Het ziet er nog sfeervol uit ook!

U stookt het meest efficiënt als u gebruik maakt van schoon en droog haardhout. Een kachel verbruikt, afhankelijk van de buitentemperatuur, een kwart kuub haardhout om de hottub van kraanwater temperatuur naar een aangename temperatuur te krijgen. Zodra het water op temperatuur is heeft u slechts enkele haardhout blokken nodig per uur om het bad warm te houden. Kies eenvoudig voor deze service via boeking.

Een sopje met een doek wordt getoond ter illustratie van de extra schoonmaak service die Tubtoyou kan bieden bij de verhuur van een mobiele hottub

Alle baden worden geleverd met het benodigde schoonmaak materiaal. Heeft u echter geen zin om de baden te poetsen na gebruik dan is het mogelijk om dit uit te besteden.

Na een geslaagd weekend, evenement of feestje heeft u wellicht geen zin meer in schoonmaak. Deze schoonmaak nemen we voor slechts € 25,00 voor u uit handen. Dit betekent: het legen en schoonmaken van de kachel, het poetsen en doorspoelen van het bad en het stofvrij maken van het houtwerk, waaronder de luxe loungebanken. Dit bespaart tot 45 minuten van uw tijd. Kies eenvoudig voor deze service via boeking.

Een nachtfoto met daarop auto's en koplampen is illustrerend voor de ophaal- en brengservice die Tubtoyou kan bieden bij het leveren van een mobiele hottub

Wilt het bad thuis laten ophalen? Wij verzorgen graag het transport vanaf onze vestiging te Haaren (Noord-Brabant). Bij bezorgen en ophalen betaalt u slechts 1x het starttarief.

Het starttarief voor ophalen bedraagt € 25,00 en het kilometer tarief bedraagt € 0,45 per kilometer voor de heen- en terugreis. Rekenvoorbeeld: Tubtoyou haalt het bad 50 km van haar vestiging op te Haaren, in dat geval berekent u: € 0,45 x 50 (km) x 2 (heen- en terugreis) + € 25,00 (voorrijkosten) = € 70,00. Vriendelijk verzoek om voorafgaand aan de boeking even contact op te nemen met Tubtoyou.